Meest gestelde vragen:

Little Ball Camp

 • Ik wil een ouder broertje en/of zusje laten deelnemen die in het 1ste leerjaar zit?

  We begrijpen dat dit praktisch zeer handig is maar helaas beperken we ons tot kleuters. Ons beperken tot deze leeftijd kan ons inderdaad inschrijvingen kosten maar daar is het ons niet om te doen. We willen ons blijven verdiepen in elke kleuterfase. Daarnaast kan een ouder van een jong kleutertje ook op zijn 2 oren slapen dat het om een kleinschalig kampje gaat met enkel kleuters. 

 • Mijn kleuter is net geen drie jaar bij aanvang van het kamp.

  Uw kleuter kan deelnemen aan een activiteit als hij/zij 3 jaar is bij aanvang van het kamp. We kiezen hier bewust voor, omdat we het belangrijk vinden dat kleuters rijp genoeg zijn bij aanvang van de activiteit. 

 • Wat moet mijn kleuter meebrengen naar een kamp?

  - Drankjes en twee stukken fruit/koekjes. Wij voorzien altijd extra water voor tussendoor.

  - Een lunchpakket, indien kleuters over de middag blijven eten en u niet hebt gekozen voor een warme maaltijd.

  - Een reservebroekje en -onderbroekje.

  - Een pet of zonnehoedje en zonnecrème bij warm weer.

  De kleuters mogen gemakkelijke kledij en schoenen aanhebben, liefst met klevers.

 • Kan ik na mijn inschrijving nog opvang of een warme maaltijd toevoegen aan het kamp?

  Dat is mogelijk! Je ontvangt 3 weken voor de start van het kamp een gepersonaliseerde fiche met praktische informatie. Daarbij krijgt u de kans om nog zaken toe voegen betreft opvang, warme maaltijden of medische info.

 • Moet ik mijn kleuter inschrijven voor een volledige week Little Ball Camp?

  U kan enkel inschrijven voor een volledige week. We bouwen ons kamp doorheen de hele week op rond een WAUW-moment op vrijdag. Als we elke dag een andere groep kleuters hebben, kunnen wij het thema niet laten leven tijdens de week. 

 • Ik heb mijn kleuter ingeschreven, maar wens de inschrijving niet te bevestigen. Hoe breng ik jullie op de hoogte?

  Wij vragen altijd om ons zo snel mogelijk telefonisch of via mail door te geven als u de inschrijving niet wenst te behouden. Zo kunnen wij vermijden dat de kleuters op de wachtlijst onnodig lang moeten wachten. We verwijzen je graag door naar de algemene voorwaarden voor meer informatie.

 • Mijn kleuter staat op de wachtlijst. Wat nu?

  Telkens als er een kleuter wegvalt, geven wij een kleuter van de wachtlijst de kans om in te schrijven. Kleuters die als eerste op de wachtlijst staan, zullen altijd als eerste de kans krijgen. De wachtlijst is vrijblijvend, u hoeft dus niet op het voorstel in te gaan.

  Ook na aanvang van een activiteit kan u nog op de hoogte gebracht worden dat er een plekje is vrijgekomen. In dat geval zullen wij altijd de prijs aanpassen.

  Als we in de buurt een nieuwe locatie opstarten die voor u ook interessant kan zijn, nemen we vrijblijvend contact met u op.

Soccer Stars Camp

 • Wat moeten we voorzien van uitrusting?

  Alle Soccer Stars ontvangen een gepersonaliseerde uitrusting. Voetbalschoenen met korte noppen mogen maar zijn niet verplicht. Scheenbeschermers zijn niet noodzakelijk.

Little Ball Village

Little Ski Mountain

 • Skimateriaal huren?

  De kostprijs voor de skiverhuur bedraagt 80 euro/p.p, voor de volwassenen en kinderen. Bij de kinderen is er een helm inbegrepen in de prijs. De skiverhuur bevindt zich in het hotel.

Soccer Stars

Sluiten