Little Ball Village

Rustig groeipad

We nemen kleuters van 1ste en 2de kleuterklas mee via Ballie’s beweegverhalen. Elke les start met een nieuw avontuur van Mascotte Balthazar. De bal staat centraal in al zijn vormen en kleuren. Plezier beleven aan bewegen is onze basisvoorwaarde om aan sport te kunnen doen op deze leeftijd. 

Vanaf de 3de kleuterklas krijgen de kleuters 5 sporten aangeboden in een niet-competitieve, stressvrije en speelse vorm. We volgen hier het Little Ball Village sportspeeltuinprincipe waarbij ze de nodige motorische vaardigheden ervaren die aan de basis liggen van elke balsport. 

Doel is de sportclub van hun hart te vinden op basis van de eigen ervaring. 

Via onze interne LBV app geven de kleuters hun interesse door voor elke sport. De kleutersportlesgever geeft een beoordeling op basis van enthousiasme. Het eindresultaat is een gepersonaliseerd 'interessebord. Zo krijgen de kleuters een duidelijk beeld welke sportclub hun voorkeur uitdraagt in het eerste leerjaar. 

Na het Little Ball Village traject komt de kleuter voorbereid aan de startlijn van de sportclub in het eerste leerjaar.Wanneer?

Zaterdagvoormiddag:

1ste kleuterklas: van 9u tot 10u

2de kleuterklas: van 10u tot 11u

3de kleuterklas: van 11u tot 12u

2 reeksen van 10 weken: najaar (sept – dec) & voorjaar (febr – april)

Voor 3de kleuterklas: verplicht volledig schooljaar

Locaties

Er zijn voorlopig geen activiteiten gepland binnen een straal van 10 km rond je opgegeven postcode. Wil je als eerst op de hoogte gehouden worden wanneer we starten in je buurt? 

Laat je e-mailadres en postcode achter en word zo Little Ball Village ambassadeur in jouw buurt. Je ontvangt een leuke verrassing als we binnen jouw regio starten.


Word ambassadeur!

INFORMATIE

Leden vanaf 2 mei

  • Kleuters die reeds het sporttraject op zaterdag volgen in najaar 2017 en/of voorjaar 2018.
  • broertjes/zusjes van deze kleuters.


Andere kleuters vanaf 4 mei

  • Kleuters die Little Ball Camp volgen
  • Nieuwe kleuters


Meer info over locaties en prijzen vanaf woensdag 25 april


Sluiten