Little Ski Mountain: Skivakanties op maat van kleuters. Meer info? Klik hier.

Little Ball Village

INFORMATIE


Periodes

 • Najaar 2021: 10 weken vanaf september 2021. 
 • Voorjaar 2022: 10 weken vanaf februari 2022*.

*Het gaat om een verschillende lessenreeks. De inhoud is niet hetzelfde als in het najaar. 


Prijzen 1ste & 2de kleuter: 

 • 10 lessen: 80 euro
 • 20 lessen: 160 euro (-20 euro korting**): 140 euro

** Korting enkel geldig bij inschrijvingen van 2 x 10 lessen per kleuter vóór 1 september. 

 

Prijzen 3de kleuter: 

 • 20 lessen: 140 euro voor het volledige schooljaar. 


 

Sporttraject richting sportclub

We nemen kleuters van 1ste en 2de kleuterklas mee via Ballie’s beweegverhalen. Elke les start met een nieuw avontuur van Mascotte Balthazar. De bal staat centraal in al zijn vormen en kleuren. Plezier beleven aan bewegen is onze basisvoorwaarde om aan sport te kunnen doen op deze leeftijd. 

Vanaf de 3de kleuterklas krijgen de kleuters 7 sporten (basketbal, tennis, hockey, voetbal , volleybal, turnen & dans) aangeboden in een niet-competitieve, stressvrije en speelse vorm. We volgen hier het Little Ball Village sportspeeltuinprincipe waarbij ze de nodige motorische vaardigheden ervaren die aan de basis liggen van elke balsport. 

Doel is de sportclub van hun hart te vinden op basis van de eigen ervaring. 

Via onze interne Little Ball Village app geven de kleuters hun interesse door voor elke sport. De kleutersportlesgever geeft een beoordeling op basis van enthousiasme. Het eindresultaat is een gepersonaliseerd 'interessebord. Zo krijgen de kleuters een duidelijk beeld welke sportclub hun voorkeur uitdraagt in het eerste leerjaar. 

Na het Little Ball Village traject komt de kleuter voorbereid aan de startlijn van de sportclub in het eerste leerjaar.Wanneer?

Zaterdagvoormiddag:

1ste kleuterklas: van 9u tot 10u (vanaf 3 j.)

2de kleuterklas: van 10u tot 11u

3de kleuterklas: van 11u tot 12u

2 reeksen van 10 weken: najaar (sept – dec) & voorjaar (febr – april)

Voor 3de kleuterklas: verplicht volledig schooljaar

Locaties

Er zijn voorlopig geen activiteiten gepland binnen een straal van 10 km rond je opgegeven postcode. Wil je als eerst op de hoogte gehouden worden wanneer we starten in je buurt? 

Laat je e-mailadres en postcode achter en word zo Little Ball Village ambassadeur in jouw buurt. Je ontvangt een leuke verrassing als we binnen jouw regio starten.


Word ambassadeur!

INFORMATIE


Periodes

 • Najaar 2021: 10 weken vanaf september 2021. 
 • Voorjaar 2022: 10 weken vanaf februari 2022*.

*Het gaat om een verschillende lessenreeks. De inhoud is niet hetzelfde als in het najaar. 


Prijzen 1ste & 2de kleuter: 

 • 10 lessen: 80 euro
 • 20 lessen: 160 euro (-20 euro korting**): 140 euro

** Korting enkel geldig bij inschrijvingen van 2 x 10 lessen per kleuter vóór 1 september. 

 

Prijzen 3de kleuter: 

 • 20 lessen: 140 euro voor het volledige schooljaar. 


 

 • Kan ik mijn nieuwe inschrijving betalen met mijn spaarpotje?

  Zeker! Het bedrag in het spaarpotje wordt automatisch afgetrokken bij een nieuwe inschrijving. Je kan hiervan een overzicht terugvinden op uw factuur in het bevestigingsmailtje. 


 • Ik wil mijn kleuter inschrijven voor één lessenreeks om te weten als het zal meevallen. Ben ik dan zeker van mijn plekje voor de vervolgreeks?

  We begrijpen dat je als ouder graag zou hebben dat je kleuter één lessenreeks kan uitproberen. Daarom bieden wij bewust voor het 1ste en 2de kleuter de kans aan om in te schrijven voor één lessenreeks en niet automatisch voor een volledig schooljaar.

  Wij kunnen niet garanderen dat er na afloop van de eerste reeks nog plekjes vrij zullen zijn voor de vervolgreeks. De korting vervalt ook als je niet in één keer inschrijft voor 2 opeenvolgende reeksen per kleuter.

 • Is er een mogelijkheid om een proefles te volgen?

  Om organisatorische redenen is het niet mogelijk om een proefles te volgen. Voor de 1ste en 2de kleuters is er de mogelijkheid om per lessenreeks van 10 weken in te schrijven. 

 • Mijn kleuter is nog geen 3 jaar bij aanvang van de eerste les.

  Uw kleuter kan deelnemen aan een activiteit als hij/zij 3 jaar is bij aanvang van de lessenreeks. We kiezen hier bewust voor, omdat we het belangrijk vinden dat kleuters rijp genoeg zijn bij aanvang van de activiteit. Het is jammer als kleuters nog iets te jong zijn en tijdens de les gaan afhaken. Onze ervaring leert ons om soms een paar maanden te wachten om de kans op drop-out te verkleinen.

 • Mijn kleuter staat op de wachtlijst. Wat nu?

  Telkens als er een kleuter wegvalt, geven wij een kleuter van de wachtlijst de kans om in te schrijven. Kleuters die als eerste op de wachtlijst staan, zullen altijd als eerste de kans krijgen. De wachtlijst is vrijblijvend, u hoeft dus niet op het voorstel in te gaan.

  Ook na aanvang van een activiteit kan u nog op de hoogte gebracht worden dat er een plekje is vrijgekomen. In dat geval zullen wij altijd de prijs aanpassen.

  Als we in de buurt een nieuwe locatie opstarten die voor u ook interessant kan zijn, nemen we vrijblijvend contact met u op.

 • Ik wil mijn kleuter nog inschrijven nadat de lessenreeks van start is gegaan. Kan dat?

  Als er nog plaats vrij is, kan u uw kleuter zeker nog inschrijven nadat de lessenreeks al van start is gegaan. Als u de inschrijving hebt geplaatst, mag u ons een seintje geven via info@littleballvillage.be of 0472 24 10 18. Dan passen wij de prijs aan naar het aantal lessen die al voorbij zijn.


 • Ik ben een gescheiden ouder en wil mijn kleuter graag voor de helft van de lessen inschrijven. Kan dat?

  Door onze vaste kosten is het onmogelijk om altijd inschrijvingen van halve reeksen te aanvaarden. We begrijpen inderdaad dat het voor gescheiden ouders niet altijd evident is dat de kleuter elke week kan deelnemen. 

  Als er twee weken voor aanvang van de activiteit nog vrije plaatsen zijn, kunnen wij dit wel aanvaarden. In dat geval neemt u best contact op met de coach van die locatie.

 • Wat moet mijn kleuter meebrengen naar de sportles?

  Uw kleuter hoeft eigenlijk niets speciaals mee te brengen. Wij vragen wel om uw kleuter sportieve kledij en sportschoenen aan te trekken.

  De kleuters mogen altijd een flesje water meebrengen om tussendoor iets te drinken.

Sluiten