Little Ball Camp

Zorgzaam karakter

Kleuters only 

We kiezen ervoor om enkel te werken met kleuters. Op deze manier kunnen we ons specialiseren en kunnen onze uitgewerkte activiteiten nog meer gedifferentieerd worden op leeftijd. Tijdens onze Little Ball Camps hebben we niet 1 groep kleuters maar passen we ons aan op maat van de leeftijd van uw kind. Mama/papa hoeft dus niet te vrezen dat hun kleine spruit omver zal gelopen worden tijdens de activiteiten. 

Geen massa
We gaan voor kleinschalige kampjes met maximum 30 kleuters. Hoe minder kinderen, hoe hoger de kwaliteit, hoe meer aandacht uw kleuter kan genieten.

Kleuterjuf als de perfecte match
Ze doen zich wel eens stoer voor maar we beseffen dat kleuters nog kleine kinderen zijn die de nodige aandacht vereisen. Daarom kiezen we er tijdens de Little Ball Camps voor om met gediplomeerde kleuterjuffen te werken. Hun zorg, inlevingsvermogen en enthousiasme zorgt voor de perfecte match.

ZZZZZzzzzzzz......

We voorzien slaapbedjes en dekentjes voor de kleuters die eens een uiltje willen knappen.

Bewegen & sporten
We sporten uiteraard niet de ganse dag door maar wisselen voortdurend af. Voor onze jongste kleuters zijn er de Ballie beweegavonturen. Voor de oudste kleuters halen we het echte sportmateriaal boven.

Gesloten. We zijn aan het spelen.

Tijdens het kampje sluiten we de poorten van onze kampen van 9u tot 16u voor de veiligheid van de kleuters. 

Wanneer?

Tijdens de krokus-, paas- & zomervakantie.

Uren:
- 9u tot 16u
- Opvang van 8u ’s morgens tot 17u30 ’s avonds.

Locaties

Er zijn voorlopig geen activiteiten gepland binnen een straal van 10 km rond je opgegeven postcode. Wil je als eerst op de hoogte gehouden worden wanneer we starten in je buurt? 

Laat je e-mailadres en postcode achter en word zo Little Ball Village ambassadeur in jouw buurt. Je ontvangt een leuke verrassing als we binnen jouw regio starten.


Word ambassadeur!

(PRIJS)INFORMATIE

Inschrijvingen Little Ball Camp 2020:

VLAAMS-BRABANT en OOST-VLAANDEREN

 • maandag 4 november om 20u: alle kampleden* (en broertjes/zusjes). 
 • woensdag 6 november om 20u: alle kleuters uit ons sporttraject + alle nieuwe leden.


WEST-VLAANDEREN, LIMBURG en ANTWERPEN

 • dinsdag 5 november om 20u: alle kampleden* (en broertjes/zusjes). 
 • donderdag 7 november om 20u: alle kleuters uit ons sporttraject + alle nieuwe leden.

 

*Kleuters zijn lid als ze in 2019 minimum één kampje gevolgd hebben (dat niet geannuleerd werd) of op de wachtlijst stonden voor een Little Ball Camp 2019.

Opties:

 • Opvang: 15 euro/week
 • Warme maaltijd*: 25 euro (soep + hoofdgerecht)


(* beschikbaarheid afh. van locatie) 


 • Ik wil een ouder broertje en/of zusje laten deelnemen die in het 1ste leerjaar zit?

  We begrijpen dat dit praktisch zeer handig is maar helaas beperken we ons tot kleuters. Ons beperken tot deze leeftijd kan ons inderdaad inschrijvingen kosten maar daar is het ons niet om te doen. We willen ons blijven verdiepen in elke kleuterfase. Daarnaast kan een ouder van een jong kleutertje ook op zijn 2 oren slapen dat het om een kleinschalig kampje gaat met enkel kleuters. 

 • Mijn kleuter is net geen drie jaar bij aanvang van het kamp.

  Uw kleuter kan deelnemen aan een activiteit als hij/zij 3 jaar is bij aanvang van het kamp. We kiezen hier bewust voor, omdat we het belangrijk vinden dat kleuters rijp genoeg zijn bij aanvang van de activiteit. 

 • Kan ik na mijn inschrijving nog opvang of een warme maaltijd toevoegen aan het kamp?

  Dat is mogelijk! Je ontvangt 3 weken voor de start van het kamp een gepersonaliseerde fiche met praktische informatie. Daarbij krijgt u de kans om nog zaken toe voegen betreft opvang, warme maaltijden of medische info.

 • Wat moet mijn kleuter meebrengen naar een kamp?

  - Drankjes en twee stukken fruit/koekjes. Wij voorzien altijd extra water voor tussendoor.

  - Een lunchpakket, indien kleuters over de middag blijven eten en u niet hebt gekozen voor een warme maaltijd.

  - Een reservebroekje en -onderbroekje.

  - Een pet of zonnehoedje en zonnecrème bij warm weer.

  De kleuters mogen gemakkelijke kledij en schoenen aanhebben, liefst met klevers.

 • Moet ik mijn kleuter inschrijven voor een volledige week Little Ball Camp?

  U kan enkel inschrijven voor een volledige week. We bouwen ons kamp doorheen de hele week op rond een WAUW-moment op vrijdag. Als we elke dag een andere groep kleuters hebben, kunnen wij het thema niet laten leven tijdens de week. 

 • Ik heb mijn kleuter ingeschreven, maar wens de inschrijving niet te bevestigen. Hoe breng ik jullie op de hoogte?

  Wij vragen altijd om ons zo snel mogelijk telefonisch of via mail door te geven als u de inschrijving niet wenst te behouden. Zo kunnen wij vermijden dat de kleuters op de wachtlijst onnodig lang moeten wachten. We verwijzen je graag door naar de algemene voorwaarden voor meer informatie.

 • Mijn kleuter staat op de wachtlijst. Wat nu?

  Telkens als er een kleuter wegvalt, geven wij een kleuter van de wachtlijst de kans om in te schrijven. Kleuters die als eerste op de wachtlijst staan, zullen altijd als eerste de kans krijgen. De wachtlijst is vrijblijvend, u hoeft dus niet op het voorstel in te gaan.

  Ook na aanvang van een activiteit kan u nog op de hoogte gebracht worden dat er een plekje is vrijgekomen. In dat geval zullen wij altijd de prijs aanpassen.

  Als we in de buurt een nieuwe locatie opstarten die voor u ook interessant kan zijn, nemen we vrijblijvend contact met u op.

Sluiten