Little Ball Camp

INFO

Prijzen

 • Kamp: 135 euro
 • Warme maaltijden: 30 euro*
 • Opvang is inbegrepen in de prijs. Er is elke dag opvang van 8u tot 9u en van 16u tot 17u30.

*Warme maaltijden zijn niet op elke locatie en tijdens elke week beschikbaar. 

Zorgzaam karakter

Kleuters only 

We kiezen ervoor om enkel te werken met kleuters. Op deze manier kunnen we ons specialiseren en kunnen onze uitgewerkte activiteiten nog meer gedifferentieerd worden op leeftijd. Tijdens onze Little Ball Camps hebben we niet 1 groep kleuters maar passen we ons aan op maat van de leeftijd van uw kind. Mama/papa hoeft dus niet te vrezen dat hun kleine spruit omver zal gelopen worden tijdens de activiteiten. 

Geen massa
We gaan voor kleinschalige kampjes met maximum 32 kleuters. Hoe minder kinderen, hoe hoger de kwaliteit, hoe meer aandacht uw kleuter kan genieten.

Kleutersportlesgever als de perfecte match
Ze doen zich wel eens stoer voor maar we beseffen dat kleuters nog kleine kinderen zijn die de nodige aandacht vereisen. Daarom kiezen we er tijdens de Little Ball Camps voor om met opgeleide kleutersportlesgevers te werken. Hun zorg, inlevingsvermogen en enthousiasme zorgt voor de perfecte match.

Bewegen & sporten

We sporten uiteraard niet de ganse dag door maar wisselen voortdurend af. Voor onze jongste kleuters zijn er de Ballie beweegavonturen. Voor de oudste kleuters halen we het echte sportmateriaal boven.

Gesloten. We zijn aan het spelen.

Tijdens het kampje sluiten we de poorten van onze kampen van 9u tot 16u voor de veiligheid van de kleuters. 

Wanneer?

Tijdens de krokus-, paas- & zomervakantie 2024. 

Uren: 

 - Van 9u tot 16u. 

 - Opvang van 8u ’s morgens tot 17u30 ’s avonds. De opvang is inbegrepen in de prijs.

 

Locaties

Spijtig genoeg is er nog geen locatie in jouw buurt. Wat niet is kan natuurlijk snel komen. Laat je gegevens na en we informeren je van zodra we er zijn.


Laat je e-mailadres na

INFO

Prijzen

 • Kamp: 135 euro
 • Warme maaltijden: 30 euro*
 • Opvang is inbegrepen in de prijs. Er is elke dag opvang van 8u tot 9u en van 16u tot 17u30.

*Warme maaltijden zijn niet op elke locatie en tijdens elke week beschikbaar. 

 • Kunnen mijn twee kleuters in dezelfde groep zitten tijdens het kamp?

  Per kamp kunnen maximum 32 kleuters inschrijven die we, op basis van leeftijd, verdelen over 2 groepjes van 16 kleuters. We doen dit bewust in functie van de sportlessen: een eerste en derde kleuter kunnen niet samen sporten. Toch zijn er doorheen de dag heel wat momenten waarop de volledige groep samen komt, voornamelijk bij eet- en speelmomenten. Op die manier krijgen de kleuters niet het gevoel dat ze de hele dag gescheiden zijn.

  Als uw kleuters wel dezelfde leeftijd hebben, zullen zij uiteraard samen in een groepje zitten. Je kan tijdens de inschrijving de vriendjes opgeven.

 • Ik wil een ouder broertje en/of zusje laten deelnemen dat in het 1ste leerjaar zit?

  We begrijpen dat dit praktisch zeer handig is maar helaas beperken we ons tot kleuters. Ons beperken tot deze leeftijd kan ons inderdaad inschrijvingen kosten maar daar is het ons niet om te doen. We willen ons blijven verdiepen in elke kleuterfase. Daarnaast kan een ouder van een jong kleutertje ook op zijn 2 oren slapen dat het om een kleinschalig kampje gaat met enkel kleuters. 

 • Is de opvang verplicht?

  De opvang is inbegrepen in de prijs en kan je dus niet annuleren. De opvang is elke dag voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u30 op dezelfde locatie als het kamp. Je mag er doorheen de week vrij gebruik van maken.

 • Kan ik mijn nieuwe inschrijving betalen met mijn spaarpotje?

  Zeker! Het bedrag in het spaarpotje wordt automatisch afgetrokken bij een nieuwe inschrijving. Je kan hiervan een overzicht terugvinden op uw factuur in het bevestigingsmailtje. 


 • Mijn kleuter is net geen drie jaar bij aanvang van het kamp.

  Uw kleuter kan deelnemen aan een activiteit als hij/zij 3 jaar is bij aanvang van het kamp. We kiezen hier bewust voor, omdat we het belangrijk vinden dat kleuters rijp genoeg zijn bij aanvang van de activiteit. 

 • Kan ik na mijn inschrijving nog een warme maaltijd toevoegen aan het kamp?

  Dat is mogelijk! Je kan via je dashboard tot 10 dagen voor de start van het kamp nog warme maaltijden toevoegen. Daarna is dit niet meer mogelijk.

 • Wat moet mijn kleuter meebrengen naar een kamp?

  - Drankjes en twee stukken fruit/koekjes. Wij voorzien altijd extra water voor tussendoor.

  - Een lunchpakket, indien kleuters over de middag blijven eten en u niet hebt gekozen voor een warme maaltijd.

  - Reservekledij.

  - Een pet of zonnehoedje en zonnecrème bij warm weer.

  - De kleuters mogen gemakkelijke kledij en schoenen aanhebben, liefst met klevers.

 • Moet ik mijn kleuter inschrijven voor een volledige week Little Ball Camp?

  U kan enkel inschrijven voor een volledige week. We bouwen ons kamp doorheen de hele week op rond een WAUW-moment op vrijdag. Als we elke dag een andere groep kleuters hebben, kunnen wij het thema niet laten leven tijdens de week. 

 • Mijn kleuter staat op de wachtlijst. Wat nu?

  Telkens als er een kleuter wegvalt, geven wij een kleuter van de wachtlijst de kans om in te schrijven. Kleuters die als eerste op de wachtlijst staan, zullen altijd als eerste de kans krijgen. De wachtlijst is vrijblijvend, u hoeft dus niet op het voorstel in te gaan.

  Als we in de buurt een nieuwe locatie opstarten die voor u ook interessant kan zijn, nemen we vrijblijvend contact met u op.

Sluiten