Little Ball Camp

Zorgzaam karakter

Kleuters only 

We kiezen ervoor om enkel te werken met kleuters. Op deze manier kunnen we ons specialiseren en kunnen onze uitgewerkte activiteiten nog meer gedifferentieerd worden op leeftijd. Tijdens onze Little Ball Camps hebben we niet 1 groep kleuters maar passen we ons aan op maat van de leeftijd van uw kind. Mama/papa hoeft dus niet te vrezen dat hun kleine spruit omver zal gelopen worden tijdens de activiteiten. 

Geen massa
We gaan voor kleinschalige kampjes met maximum 30 kleuters. Hoe minder kinderen, hoe hoger de kwaliteit, hoe meer aandacht uw kleuter kan genieten.

Kleuterjuf als de perfecte match
Ze doen zich wel eens stoer voor maar we beseffen dat kleuters nog kleine kinderen zijn die de nodige aandacht vereisen. Daarom kiezen we er tijdens de Little Ball Camps voor om met gediplomeerde kleuterjuffen te werken. Hun zorg, inlevingsvermogen en enthousiasme zorgt voor de perfecte match.

ZZZZZzzzzzzz......

We voorzien slaapbedjes en dekentjes voor de kleuters die eens een uiltje willen knappen.

Bewegen & sporten
We sporten uiteraard niet de ganse dag door maar wisselen voortdurend af. Voor onze jongste kleuters zijn er de Ballie beweegavonturen. Voor de oudste kleuters halen we het echte sportmateriaal boven.

Gesloten. We zijn aan het spelen.

Tijdens het kampje sluiten we de poorten van onze kampen van 9u tot 16u voor de veiligheid van de kleuters. 

Wanneer?

Tijdens de krokus-, paas- & zomervakantie.

Uren:
- 9u tot 16u
- Opvang van 8u ’s morgens tot 17u30 ’s avonds.

Locaties

Er zijn voorlopig geen activiteiten gepland binnen een straal van 10 km rond je opgegeven postcode. Wil je als eerst op de hoogte gehouden worden wanneer we starten in je buurt? 

Laat je e-mailadres en postcode achter en word zo Little Ball Village ambassadeur in jouw buurt. Je ontvangt een leuke verrassing als we binnen jouw regio starten.


Word ambassadeur!

PRIJSINFORMATIE

Kamp

 • 106 euro (-10 euro korting voor leden 2017)


Opties:

 • Opvang: 15 euro 
 • Warme maaltijd*: 25 euro (soep + hoofdgerecht)


(* beschikbaarheid afh. van locatie)

 


 • Wat als ik uitgelogd ben?

  Dat vormt geen probleem voor de inschrijving. Het syteeem zal de gegevens van je kleuter opvragen en dit koppelen aan je profiel op basis van naam en geboortedatum en e-mailadres van de ouder.

 • Mijn kleuter is net geen drie jaar bij aanvang van het kamp.

  Uw kleuter kan deelnemen aan een activiteit als hij/zij 3 jaar is bij aanvang van het kamp. We kiezen hier bewust voor, omdat we het belangrijk vinden dat kleuters rijp genoeg zijn bij aanvang van de activiteit. 

 • Problemen met internet explorer?

  Alle browsers werken perfect. Enkel in een zeer beperkt aantal Internet Explorer browsers zit er een beveiliging van Windows verborgen. We raden aan om mobiel of via een andere browser zoals Google Chrome in te schrijven. 

 • Kan ik na mijn inschrijving nog opvang toevoegen aan het kamp?

  Dat is mogelijk! Je ontvangt na inschrijving een gepersonaliseerde link om nog zaken toe voegen betreft opvang of medische info.

 • Wat moet mijn kleuter meebrengen naar een kamp?

  - Drankjes en twee stukken fruit/koekjes. Wij voorzien altijd extra water voor tussendoor.

  - Een lunchpakket, indien kleuters over de middag blijven eten en u niet hebt gekozen voor een warme maaltijd.

  - Een reservebroekje en -onderbroekje.

  - Een pet of zonnehoedje en zonnecrème bij warm weer.

  De kleuters mogen gemakkelijke kledij en schoenen aanhebben, liefst met klevers.

 • Moet ik mijn kleuter inschrijven voor een volledige week Little Ball Camp?

  U kan enkel inschrijven voor een volledige week. We bouwen ons kamp doorheen de hele week op rond een WAUW-moment op vrijdag. Als we elke dag een andere groep kleuters hebben, kunnen wij het thema niet laten leven tijdens de week. 

Sluiten