De inschrijvingen voor onze Little Ball Camps zijn geopend. Er zijn nog plaatsen vrij voor ons Little Ball Village sporttraject. Bekijk hier de vrije plaatsen.

Instroom voor je sportclub?

Nodig 3de kleuters uit naar jouw sportclub

Op meer dan 70 locaties in Vlaanderen organiseren wij een sporttraject voor kleuters. 1ste en 2de kleuters nemen we mee in beweegverhalen. De 3de kleuters ontdekken 7 sporten (basketbal, tennis, hockey, voetbal , volleybal, turnen & dans) in een niet-competitieve, stressvrije en speelse vorm. Doel is de sportclub van hun hart te vinden op basis van de eigen ervaring. 


Voor onze 3de kleuters willen we de brug leggen naar de sportclub. Ben jij trainer, bestuurder of vrijwilliger van een sportclub die een initiatief neemt  om nieuwe leden te laten proeven van jullie sport? Perfect. Vul het aanvraagformulier in en wij sturen je uitnodiging vrijblijvend naar onze 3de kleuters in jullie buurt waarbij we jullie initiatief kenbaar maken. Zo leiden we onze kleuters naar de sportclub. We mailen enkel initiatieven door die voor 3de kleuters bedoeld zijn want als expert in multisport voor kleuters weten we dat een vroeg-specialisatie niet aan de orde is voor kleuters van 3 of 4 jaar.


Maak gebruik van de zoekfunctie met de locatie(s) in jouw buurt? Geef de postcode in en je krijgt alle locaties binnen een straal van 15km te zien.


Meer info? 

Contacteer gerust onze coördinator Silke Goossens via mail (info@littleballvillage.be)

Sluiten