De inschrijvingen voor ons Little Ball Village sporttraject gaan open op 25-26-27 mei. Meer info kan u vinden op de pagina 'kleutersport'.

Little Ski Mountain

Paradijs voor kleuters

De ski ervaring bij uitstek voor gezinnen met kleuters. Je logeert op de piste zodat je maximaal kan skiën tijdens de momenten dat jouw peuter/kleuter/kind in handen is van het ervaren Little Ski Mountain team.

De skidagen zijn uitgewerkt op het bioritme van kleuters met tijd om te ontbijten, skiles in de voormiddag, activiteiten in de namiddag, vroeg avondeten en afsluiten in schoonheid met bedtimestories. De slaapfee of -prins waakt 's avonds over de dromen van de kleinste skiërs.

We zorgen voor de ideale omgeving om kleuters te laten genieten. Veel speelruimte, een skischool naast het hotel en skilessen voor jong en oud. Geen opvang maar echte activiteiten onder leiding van eigen kleutersportlesgevers, rust tijdens de maaltijden en een zwembad om met de kinderen te ontspannen na het skiën. Jonge en of oudere broertjes/zusjes zijn welkom. Wanneer?

Tijdens de volgende periodes in 2020:

Ballieweken buiten de schoolvakanties

- 19 januari - 26 januari  

- 26 januari - 2 februari 

Krokusvakantie: 23 februari - 1 maart

Paasvakantie: 5 - 12 april 

Locaties

INFORMATIE

Periodes Kirchheimerhof - Bad Kleinkirchheim 2020

  • 19 - 26 januari (buiten seizoen)
  • Volpension

 

Periodes Jafferau - Bardonecchia 2020

  • 26 januari - 2 februari (buiten seizoen)
  • 23 februari  - 1 maart (Krokus) 
  • 5 - 12 april  (Pasen 1) 
  • Halfpension


Prijzen 2020

  

Samenwerking met Famiski

  • Skimateriaal huren?

    De kostprijs voor de skiverhuur bedraagt 80 euro/p.p, voor de volwassenen en kinderen. Bij de kinderen is er een helm inbegrepen in de prijs. De skiverhuur bevindt zich in het hotel.

Sluiten